<rt id="psv4j"></rt>
<cite id="psv4j"></cite>
  • <cite id="psv4j"></cite>
    <cite id="psv4j"><noscript id="psv4j"></noscript></cite>
    <rt id="psv4j"></rt>
  • <rp id="psv4j"><optgroup id="psv4j"></optgroup></rp>
    中國在職研究生網 > > 正文

    2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導

    2020-07-01 14:25       來源:中國在職研究生網    http://www.maintenancesuppliesmag.com

    同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

    1、It was not until the accident happened ______.

    A.when I became aware of my foolishness

    B.when my foolishness became obvious

    C.that did I realize my own folly

    D.that I became aware of my own foolishness

    2、It was not she ______ was appointed.

    A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

    3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

    A.so   B.so that   C.that   D.that is why

    4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

    A.that   B.so that   C.so   D.which

    5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

    A.when   B.that   C.which   D.what

    6、I have ______ at all to write to you.

    A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

    7、I'd like a cup of te a Would you ______?

    A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

    8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

    A.was launched   B.are launched

    C.have been launched   D.had been launched

    9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

    A.will cancel   B.will have been cancelled

    C.will be canceling   D.is can celled

    10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

    A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

    參考答案:

    1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

    6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


    在職讀研實用信息
    版權聲明
        凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
    相關資訊文章
    熱點推薦簡章
    推薦閱讀
    網友閱讀
    熱門招生院校
    熱門招生專業

    中國在職研究生網請您關注

    • 微信公眾號
      微信公眾號
    • 微博關注
      微博關注
    他也撸影院,他也撸在线影院,大家撸才是真的撸,一个可以撸管的在线影院,老司机带你飞,老司机在线